EURO
TR
KİRALAMA KOŞULLARI

Sürücü Bilgisi
 En Kısa Kiralama Süresi 3 gündür.  Aylık veya daha uzun vadeli kiralamalar için lütfen çağrı merkezimizi
+90 850 441 34 34 arayınız.
Yakıt 
 Araçlarımız genelikle boş depo teslim edilip alınır veya teslim edildiği kadarıyla iade alınır. Bu uygulamamız müşterilerimizi olası yanlış hesaplara karşı korumak amacıyla uygulanır.
Araç Teslimi 
Teslim Alma:
 Araç teslimi rezervasyonun formunuzda belirtilen lokasyon da yapılır.
Havalimanı: Havalimanı teslimlerinde havalimanı otoparkı kullanılır ve teslimat personeli ile iletişim kurularak yapılır. Teslim saatinizden önce mail adresinize ve mobil telefonunuza aracın hazır olduğu konum ve personel iletişim bilgisi gönderilir. İniş saatiniz vermiş olduğunuz uçuş numarasına göre takip edilir. Bagaj alma süresi göz önünde bulundurularak havalimanında hazır beklenir. İstanbul havalimanı ve Sabiha gökçen havalimanlarında otopark ücreti uygulanmaktadır. Aracınız, rezervasyon da belirtilen iniş saati itibariyle otopark da hazır bulundurulur ve teslim işlemleri otopark'da yapılır. 
Mini Hasar Sigortası:

Melek rent a car tarafından belirlenen beyanlı maksimum hasar limiti 1500 TL`nin altında kalan tek taraflı kaza ve hasarlarda, yetkili merciiler (Polis ve Jandarma) tarafından kaza tespit tutanağı doldurulmasına gerek kalmadan, müşteri beyanı ile onarım güvencesidir.

Trafik Cezaları
Araç Plakasına yazılmış radar, otoyol ve köprü kaçak geçiş vs. cezaları ilgili kurum tarafından tarafımıza bildirilir. Belirli tarih ve saat de cezanın size ait olduğu anlaşılması durumunda tarafınıza ilgili belge e-mail ile iletilir. Ödemenizi bu belgede belirtilen süre içerisinde ve hesap numaralarına ödemeniz talep edilir veya kredi kartınızdan tahsil yoluna gidilir. Ceza tutarının ödenmemesi durumunda kiralama sözleşmeniz, kimlik bilgileriniz ve ceza tebligatı ile birlikte anlaşmalı hukuk bürolarına devredilerek yasal takip işlemi adınıza başlatılır.
Ödeme 
Depozit:
 Kira ücretlerinin ödenmesinde geçerli tüm kredi kartları kabul edilir. Yurt dışı müşterilerimizden depozit alınmaz.
 REZERVASYON VE KİRA SÖZLEŞMESİ DEĞİŞİMİ

Erken Teslim:

Aracın, teslim alındıktan sonra rezervasyon tarihinden önce  iade edilmesi durumunda para iadesi yapılmaz. Fakat sonraki rezervasyonda kullanabilirsiniz.

Kiralama Süresinin Uzatılması:

Kiralama süresinin bitiminden sonra rezervasyon süresi içerisinde uzatma talebinde bulunulması halinde, fiyat sistem tarafından yeniden hesaplanacak ve ek tutar kira süresinin başında belirtilen kiracının kredi kartından tahsil edilecektir.

 İptal ve iade: 
 Rezervasyonlarda , başlangıç tarihinden 48 saat öncesine kadar ücretsiz iptal edebilir. 48 saatten az süre kalması durumunda.bir günlük kesinti uygulanıp ücret iade edilir.
Sürücü Belgesi Kullanım Yaşı:
En az 23 yaşını doldurmuş 2 yıllık ehliyet sahipleri olan şahışlar araç kiralayabilir.Lüks araçlarda ise en az 24 yaşını doldurmuş olma mecburiyeti vardır.
İlave Sürücü:
Kiracı dışında aracın başkası tarafından kullanılabilinmesi ancak sürücü belgesi ve kullanım yaşı kurallarına uygun sürücülerin geçerli kimlik ve ehliyetlerinin sözleşmeye kaydı ile mümkündür. Başka kayıt yoksa ve kazanın kaydı olmayan sürücü tarafından yapıldığı tespit edilirse sigortalar geçersiz olur.
Havalimanları Hizmet Ücreti:
24 saat kesintisiz hizmet veren uluslar arası havalimanındaki (Melek) Rent A Car ofislerinden yapılan kiralamalarda havalimanı hizmet ücreti alınmaz.
 ÖNEMLİ BİLGİ

Aracın kirasıyla ilgili tüm ücretler kiracının kişisel kredi kartından tahsil edilecektir.

Herhangi bir hasar olması durumunda sigortadan faydalanabilmeniz  için  polisi arayarak olayı bildirmeli ve araç, olay yerinden hareket ettirilmeden Trafik polisi ve Jandarmayı  bilgilendirmeli ve polis raporu ile alkol testi almalısınız.

Maddi hasarla sonuçlanan hasarlarda sürücüler kendi aralarında kaza tutanağı tutabilirler.

Araç hırsızlığı durumunda polis çağırıp hırsızlık raporu alınması gerekmektedir. Hırsızlık raporu aracın anahtarı ile bize iade edilmelidir.

Kaza, hırsızlık, arza, patlak lastik gibi herhangi bir aksilik durumunda veya acil durumlarda veya acil yardıma ihtiyacınız olursa, Türkiye genelinde 7/24 hizmet veren çağrı merkezini arayabilirsiniz.      0850 441 34 34

Sigortamız Türkiye dışı seyahatlerde geçerli değildir. Araçlarımız Türkiye dışında kullanılamaz.

Lütfen kiralama formu ve anlaşmayı kontrol ediniz.

Belirli bir marka veya model için garanti verilmeden herhangi bir araç grubu için rezervasyonlar onaylanır.

Kiracı hatalı kullanımından veya dikkatsizlik gibi nedenlerden dolayı meydana gelen mekanik ve elektriksel zarar ve ziyanın bedelini kabul eder ve onaylar. Mekanik  ve elektriksel nitelikler de dahil olmak üzere bu tür zarar ve hasarlar taşıt sigortası poliçesi ve garanti kapsamında değildir.

Kış lastikleri isteğe bağlıdır. Kış lastiklerinin mevcudiyeti stoklarla sınırlıdır, bölgelere ve ofislere göre değişir.

whatsapp gsm
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Kabul Et